Ons bedrijf

plaatje wolken met afstandbediening

Welkom bij Dijkstra Airconditioning Soest

De specialist in Airconditioning en klimaatbeheersing

Een aangenaam klimaat het hele jaar door, dat is wat wij voor U willen realiseren.

Al sinds 1996 zijn wij een erkend en deskundig bedrijf in Airconditioning voor heel Nederland. Al onze apparatuur is van hoge kwaliteit en werken zeer stil en energiezuinig. Wij geven u het juiste advies over de verschillende soorten airconditioning, de installatie hiervan en ook het verzorgen van de onderhoud van uw airco installatie. Voor alle soorten ruimtes bieden wij de juiste apparatuur, voor kantoren, winkels, restaurants maar ook voor in huis hebben we voor u een compleet assortiment airconditioning apparatuur.
Al onze airco apparatuur zijn voorzien van het Energie A-label. Dit staat garant voor zeer laag stroomverbruik. Doordat onze airconditioners voorzien zijn van inverter techniek verbruiken deze nog minder energie dan andere vergelijkbare apparatuur.
Dijkstra Airconditioning hanteert een 24-uur service en wij staan garant voor een snelle en deskundige advies.
Ons bedrijf is erkend lid van de NVKL, en heeft het kwaliteitslabel Erkend Specialist Klimaatbeheersing en in het bezit van VCA.
U kiest toch ook voor: vrijblijvend Advies,  vlijmscherpe Prijzen, razendsnelle Service, deskundig Onderhoud, vakkundige Installatie, perfect Maatwerk
Maak vrijblijvend een afspraak of wilt u informatie over onze apparatuur. Bel dan naar ons: 035-6030447.